De gezondheidsraad organiseert de workshop “Vermoeidheid bij een chronische ziekte

Cursus id: 2256

Wanneer vermoeidheid de dagelijkse realiteit is,   heeft dat vaak  een enorme impact op je leven. Moeten kiezen wat je opeen dag wel of niet kunt doen, sociale contacten die verminderen, je conditie die achteruitgaat, onbegrip van anderen. Het is dan soms  lastig de moed erin te houden. Hoe blijf je levenslustig en positief.

Betty Frankemölle geeft als ervaringsdeskundige regelmatig presentaties over o.a. dit onderwerp. In deze workshop vertelt zij over haar ervaringen, hoe zij ermee omgaat en er toch iets van probeert te maken. Tijdens deze workshop kunt u ervaringen en tips met anderen uitwisselen. Deelname aan de workshop is gratis.

“Wanneer: woensdag 14 maart van 10.00-11.30 uur.

Waar :Socius, Burgemeester Nielenplein 6, Heemskerk

Bij voorkeur aanmelden bij: hveen@socius-md.nl, 088 – 88 76 900,

of kijk op www.groepenvansocius.nl, Gezondheidsraad.

  • Doelgroep(en): Mantelzorger / Vrijwilliger
    • Datum: 14 maart, 2018
    • Kosten: € gratis,-
    • Duur: 1 dag
    • Certificaat: Nee

Organisatie: Socius Maatschappelijk Dienstverleners

Socius ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen die dat nodig hebben. Als het gaat om opvoedingsproblemen, om schulden, om eenzaamheid, om problemen met instanties, om verwerking van verlies. Wij helpen u de regie over uw leven (terug) te nemen. Dat doen wij op een deskundige, bescheiden manier, dagelijks met zo’n zestig medewerkers, in spreekuren, individuele afspraken en cursussen, voor jongeren, volwassenen en senioren. Steeds vaker zijn daarbij ook vrijwilligers actief. Wij werken in Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Uitgeest en Velsen. Socius werkt nauw samen met de gemeenten en met een groot aantal instellingen in deze gemeenten. De dienstverlening is kosteloos en een verwijzing is niet nodig.

Jouw contactpersoon Hansje Veen

Contactpersoon

Hansje Veen

Deel deze cursus

Burgemeester Nielenplein, Heemskerk, Nederland
Plan je route naar deze locatie


Burgemeester Nielenplein, Heemskerk, Nederland

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend