Training Netwerk versterken (E-Learning)

Cursus id: 1554

Een sterk sociaal netwerk is van groot belang voor de veerkracht van mensen. Niet iedereen heeft zo’n netwerk. In deze training krijg je tips om daar samen iets aan te doen.
Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? De online trainingen van Humanitas geven je nuttige handvatten. Zo kun je met nog meer plezier en zelfvertrouwen je vrijwilligerswerk doen. Het gaat om korte trainingen die iedereen kan volgen en die ook nuttig kunnen zijn voor iedereen die mantelzorger is.

De training is een E-learningmodule die via de website van Humanitas te volgen. Om de e-learningmodule te volgen klik je op de knop deelnemen. Je komt dan op de website van Humanitas waar je training kunt volgen. De training is makkelijk online te volgen zonder inlog en wachtwoorden.

Klikt hier om de training te starten.

  • Doelgroep(en): Mantelzorger
    • Kosten: € Gratis,-
    • Duur: 1 uur
    • Certificaat: Nee

Organisatie: We(l)doen IJmond

Jouw contactpersoon Humanitas

Contactpersoon

Humanitas

Deel deze cursus

Beatrixlaan 2 Beverwijk
Plan je route naar deze locatie


Beatrixlaan 2 Beverwijk

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend