Work it! Training om jouw kans op werk te vergroten

Cursus id: 2085

 

Work it! is een nieuwe training van Socius om jouw kans op werk te vergroten. In 5 workshops leren wij, Songül Kubat & Ellen Zwolsman van het Jeugd Interventie Team van Socius, je alle vaardigheden & weetjes die nodig zijn om een (bij)baan te bemachtigen en te behouden. Aan het eind van de training beschik je onder andere over een mooi CV, weet je hoe je een motivatiebrief moet schrijven en heb jij dé vaardigheden in huis om jezelf te presenteren bij sollicitatiegesprekken. Daarnaast kunnen we je bij het JIT individuele coaching bieden om het werk vol te houden.

Workshop 1 t/m 4 vindt plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. De 5e workshop (financiën en regelzaken) staat open voor familie of vrienden en is daarom gepland op woensdagavond van 19 tot 20.30 uur. Elke 2e woensdag van de maand start er een nieuwe serie Work it! De workshops worden gegeven bij Socius. Bij voldoende aanmeldingen start elke tweede woensdag van de maand een nieuwe groep. De eerstvolgende groep start op woensdag 14 februari en wordt gegeven op het kantoor van Socius in Beverwijk (Trijntje Kemp-Haanstraat). De starttijd is 13.30 uur. Ben je nieuwsgierig, wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Bel, mail of What’s App naar: 088-8876900, JIT@Socius-md.nl, 06-44375242

 

 

  • Doelgroep(en): Jongere
    • Datum: 14 februari, 2018
    • Kosten: € nvt,-
    • Duur: 5 dagen
    • Certificaat: Nee

Organisatie: We(l)doen IJmond

Jouw contactpersoon Songül Kubat & Ellen Zwolsman

Contactpersoon

Songül Kubat & Ellen Zwolsman

Deel deze cursus

Trijntje Kemp-Haanstraat, Beverwijk, Nederland
Plan je route naar deze locatie


Trijntje Kemp-Haanstraat, Beverwijk, Nederland

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend