Wij delen onze expertise over mantelzorgondersteuning graag met professionals.

We(l)doen wil samen met professionals ondersteuning bieden aan mantelzorgers van hun cliënten. Door een integrale aanpak ontstaat er een realistisch beeld van de zorgsituatie en kan hulp op maat aan de mantelzorger worden gegeven. De kans op een beter verloop van het totale zorgproces neemt zo toe. We(l)doen is een partner bij casuïstiekbesprekingen. Met de Sociaal teams werken we nauw samen. Ook zijn we goed op de hoogte van de sociale kaart in de omgeving. De mantelzorger van uw cliënt bieden we voorlichting, praktische hulp en emotionele ondersteuning. Op deze wijze kunnen we bereiken dat mantelzorgers sneller balans in de draaglast vinden waardoor zij weer op eigen kracht verder kunnen. Klik hier voor meer informatie over onze mantelzorgondersteuning.

Ook kunnen wij een interactieve workshop over mantelzorg binnen uw team verzorgen. Aan bod komen de feiten over mantelzorg en/of een voordracht van mantelzorger. Uiteraard gaan wij met de aanwezigen het gesprek aan over hoe we met elkaar een optimale ondersteuning kunnen bieden.

We(l)doen ondersteunt de mantelzorger van uw cliënt!

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend