Zoekt u vrijwilligers? We(l)doen zoekt graag met u mee!

Vrijwilligers zoeken naar een passende klus en organisaties uit Beverwijk en Heemskerk zoeken vrijwilligers. Bij We(l)doen komen vraag en aanbod samen. Bijvoorbeeld via de vacaturebank waar organisaties kosteloos een vacature kunnen plaatsen. Geïnteresseerden nemen rechtstreeks contact op met de aanbieder. U vindt de vacaturebank hier.

Zoekt u een vrijwilliger die uw cliënt of zijn/haar mantelzorger kan ondersteunen? We(l)doen beschikt over zorgvrijwilligers die zich willen inzetten voor het welzijn van kwetsbare mensen. Denk hierbij aan maatjes en buddy’s, maar ook aan vrijwilligers die helpen met de administratie of met het versterken van het netwerk. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Ook is er het Vrijwilligersplatform Beverwijk Heemskerk. Deze onafhankelijke organisatie zet zich in voor vrijwilligersorganisaties om ze te laten samenwerken, te professionaliseren en gezamenlijke doelen te laten bereiken. Het platform is een adviesorgaan ten behoeve van vrijwilligersvraagstukken en beleid, voor de gemeenten Beverwijk en Heemskerk , We(l)doen en vrijwilligersorganisaties uit de regio. Voor contact: mail naar vrijwilligersplatformbwkhkerk@gmail.com

 

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend