Respijtzorg kan vele vormen hebben. Het kan zowel thuis als buitenshuis plaatsvinden. En de zorg kan door vrijwilligers worden gegeven, maar ook door beroepskrachten. U kunt hier meer informatie vinden over de hulp die u kunt krijgen en zoeken in het aanbod.

Informatie over Respijt

Hier vindt u informatie over Respijt oftewel vervangende mantelzorg.

Respijt info

Respijtaanbod zoeken

Hier vindt u een overzicht van organisaties die een vorm van respijtzorg bieden of ondersteuning aan mantelzorgers bieden.

Respijt aanbod

Aanmelden organisatie

Organisaties die een vorm van respijtzorg aanbieden gericht op inwoners van de gemeenten Beverwijk en Heemskerk (IJmond) kunnen zich digitaal inschrijven bij We(l)doen IJmond. Hun aanbod wordt opgenomen op de site waarna zij voor de bezoekers van We(l)doen IJmond vindbaar zijn. Aanmelding geschiedt onder voorwaarden (zie onze algemene voorwaarden) en middels invulling van het formulier onder het groene embleem ‘Aanmelden als organisatie’.

Aanmelden

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius Maatschappelijk Dienstverleners , Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.

Send this to a friend